Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -6°C    
Sundsvall -6°C ons 23 jan 2019
1.9k    0   

Carl Philip’s första fylleslagsmål

UTRIKES

En okänd man gav Prins Carl Philip, 33, en riktig tattarnacke utanför en nattklubb i Cannes och Prinsens allra första fyllebråk var ett faktum. Flickvännen och Slitzmodellen Sofia Hellqvist, 27, försökte förgäves gå emellan men fick sig även hon en rejäl klocka.

Det var strax efter klockan tre vid entrén till nattklubben som den okända mannen och Carl Philip började diskutera huruvida det var lätt- eller mellanöl som Prinsen druckit under kvällen. Carl Philip hävdade att det faktiskt var mellanöl han drack, med uppbackning från flickvännen, medan den okända mannen var säker att det var lättöl och delade ut en oklanderlig tattarnacke eftersom det faktiskt var lättöl.

– Det gjorde svinont här bak i huvudet, säger en hulkandes Carl Philip och pekar på adelkrullet i nacken.

Prinsen mår efter omständigheterna bra men är enligt uppgifter otroligt chockad efter det klassiska fyllebråket. Mammsen har redan bokat terapi sex månader framåt åt sin son och passade även på att boka fem års svensklektioner åt sig själv.

– Jag tar en dag i taget nu och är glad att jag har livet i behåll. Ingen mer alkohol för mig, säger Prinsen.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
12 augusti 2012

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

After work skrotas – alkohol ska inte förknippas med arbete. Alls.

NÖJE

”Det är noll tolerans mot alkohol som gäller. Även efter jobbet.”

Pensionär lyckades (nästan) äta wienerbröd utan att smula

LOKALT

”Mitt mål har hela tiden varit noll smulor innan jag kolar vippen så jag är inte helt nöjd än”

Kan ha fått fel soppa i tallriken

LOKALT

Soppköket i Norrmalm kan ha delat ut nyponsoppa på en gulaschdag av misstag.  – Det är något som är tokigt men vi vill inte spekulera innan det kommer svar på testerna, säger Svempa som är köksmästare på soppköket.  Det är enligt Svempa en handfull hemlösa som har hört av sig och klagat på att deras magar […]

BVC förväxlade två små bebisar

NÖJE

Det var när den 4 veckor gamla flickan (t.h på bilden) skulle mätas, vägas och vaccineras som läkaren på BVC råkade förväxla barnen och lämnade tillbaka fel unge. Mamman har nu anmält det inträffade till Socialstyrelsen. Det var när de skulle lämna BVC och åka hem som mamman såg att hon fick fel bebis (t.v på […]

Carola’s avslöjande överraskar och chockar hela Sverige

NÖJE

”Det här beslutet har växt fram under en längre tid”

Fonus expanderar – lagrar fulöl och smuggelsprit

NÖJE

Nu dör det på tok för lite folk i Sundsvallsområdet. Det har bidragit till att det just nu går väldigt knackigt för stadens begravningsbyråer. En begravningsbyrå som har tagit vara på situationen och tänkt utanför kistan är Fonus. Fonus har expanderat sin verksamhet och hyr nu ut sina oanvända kistor till fifflare som lagringsplats åt […]


ANNONS

Mest lästa