Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 1°C    
Sundsvall 1°C tis 16 okt 2018
1.7k    0   

Carl Philip’s första fylleslagsmål

UTRIKES

En okänd man gav Prins Carl Philip, 33, en riktig tattarnacke utanför en nattklubb i Cannes och Prinsens allra första fyllebråk var ett faktum. Flickvännen och Slitzmodellen Sofia Hellqvist, 27, försökte förgäves gå emellan men fick sig även hon en rejäl klocka.

Det var strax efter klockan tre vid entrén till nattklubben som den okända mannen och Carl Philip började diskutera huruvida det var lätt- eller mellanöl som Prinsen druckit under kvällen. Carl Philip hävdade att det faktiskt var mellanöl han drack, med uppbackning från flickvännen, medan den okända mannen var säker att det var lättöl och delade ut en oklanderlig tattarnacke eftersom det faktiskt var lättöl.

– Det gjorde svinont här bak i huvudet, säger en hulkandes Carl Philip och pekar på adelkrullet i nacken.

Prinsen mår efter omständigheterna bra men är enligt uppgifter otroligt chockad efter det klassiska fyllebråket. Mammsen har redan bokat terapi sex månader framåt åt sin son och passade även på att boka fem års svensklektioner åt sig själv.

– Jag tar en dag i taget nu och är glad att jag har livet i behåll. Ingen mer alkohol för mig, säger Prinsen.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
12 augusti 2012

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

”Barnen i Afrika” är ett förlegat uttryck

INRIKES

Det är inte särskilt synd om barnen i Afrika längre.

Beställde kokain men fick rågmjöl

LOKALT

En 20-årig man från Timrå beställde dödsdroger via internet. Timråbon avslöjades sedan av polisen som tog han om preparatet och det ynglingen trodde var kokain var egentligen rågmjöl. – Vafan säger du?! Det kan inte stämma. Jag har skjutit det här kokainet bra länge nu och jag blir fruktansvärt hög och ”stekt”, säger grabben. Den […]

Borttappade vantar

LOKALT

En kvinna i 30 års åldern tappade, runt lunchtid under gårdagen, sina vantar i centrala Sundsvall då hon var ute på långpromenad med sin tillfälligt förlamade man. Hon kan tyvärr inte minnas var hon kan ha tappat dom eller hur det överhuvudtaget kunde ske. Polisen undersöker ärendet och letar fortfarande. Vantarna har ännu inte påträffats. […]

Djurens Paralympics 2012 hålls i Sundsvall

LOKALT

Då var det klart att Sundsvall blir arrangörer av Animal Paralympics 2012.

10.000 dvärgar till Nordic Hallen i Sundsvall

NÖJE

Varje år håller småväxta människor runt om i norden ett särskilt konvent, ett konvert enbart för dvärgar. I år har oturen kommit till oss här i Sundsvall och Nordic Hallen dit det beräknas komma ca 10.000 dvärgar från Norge, Finland, Danmark och Sverige. Vi normala människor med en kroppslängd på 150cm eller mer, vilket är […]

Tonåringarna bokade Kos – Autocorrect gav dom Kosovo

NÖJE

”Ja, såhär i efterhand man kan tycka att det var lite slarvigt av mig men det såg faktiskt fint ut på bilderna med en strand och så.”


ANNONS

Mest lästa