Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -14°C    
Sundsvall -14°C lördag 24 feb 2018
616    0   

Carl Philip’s första fylleslagsmål

UTRIKES

En okänd man gav Prins Carl Philip, 33, en riktig tattarnacke utanför en nattklubb i Cannes och Prinsens allra första fyllebråk var ett faktum. Flickvännen och Slitzmodellen Sofia Hellqvist, 27, försökte förgäves gå emellan men fick sig även hon en rejäl klocka.

Det var strax efter klockan tre vid entrén till nattklubben som den okända mannen och Carl Philip började diskutera huruvida det var lätt- eller mellanöl som Prinsen druckit under kvällen. Carl Philip hävdade att det faktiskt var mellanöl han drack, med uppbackning från flickvännen, medan den okända mannen var säker att det var lättöl och delade ut en oklanderlig tattarnacke eftersom det faktiskt var lättöl.

– Det gjorde svinont här bak i huvudet, säger en hulkandes Carl Philip och pekar på adelkrullet i nacken.

Prinsen mår efter omständigheterna bra men är enligt uppgifter otroligt chockad efter det klassiska fyllebråket. Mammsen har redan bokat terapi sex månader framåt åt sin son och passade även på att boka fem års svensklektioner åt sig själv.

– Jag tar en dag i taget nu och är glad att jag har livet i behåll. Ingen mer alkohol för mig, säger Prinsen.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
12 augusti 2012

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Mayaindian ber om ursäkt – undergången var ett skämt.

UTRIKES

Enligt Mayaindianernas egna version av julkalendern, den så kallade ”Mayakalendern”, kommer jorden att gå under i slutet av december 2012. Det har varit känt sen gammalt. Nu kliver en modig och svingammal indian fram i media och lyser nytt ljus på undergången och ber samtidigt om ursäkt. Bara ett skämt – Snacket om att jorden skulle gå […]

”Barnen i Afrika” är ett förlegat uttryck

INRIKES

Det är inte särskilt synd om barnen i Afrika längre.

Sundsvallsbo dömd för manspreading – första domen i Europa

LOKALT

50-åringen nekar till brott och hävdar att hans genitalier behövde utrymmet.

Ziperallpremie införs – Få pengar för din overall

INRIKES

”Upplevs stötande med Ziperall”

Timråborna tar flest SMS-lån i hela landet

LOKALT

En ny SIFO-undersökning visar att Timråborna är flitigast i landet när det gäller SMS-lån, 97% betalar aldrig tillbaka pengarna. Det här är inte alls särskilt märkligt eftersom Timrå har en annan tung titel med sig i bagaget, ”Sveriges fattigaste kommun 2009”. Undersökningen visar att varje Timråbo tar i genomsnitt 5 SMS-lån/vecka på sammanlagt 5000kr och […]

Ny dödslek bland ungdomar – ”Luften är fri”

INRIKES

Dödsleken har redan skördat tre liv i Sundsvall.


ANNONS

Mest lästa