Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -5°C    
Sundsvall -5°C ons 12 dec 2018
879    1   

Ola Lindholm i svenska Celebrity Rehab

INRIKES

Igår föll domen mot Ola Lindholm, fd programledare och chefredaktör. Han dömdes mot sitt nekande för ringa narkotikabrott och har nu bekräftat sin medverkan i den svenska versionen av TV-programmet ”Celebrity Rehab”.

– Ja, det stämmer bra. Jag har valt att söka hjälp hos Dr. Alban för mitt koks-missbruk. Det här gör jag dels för att bli kvitt mitt stora sug efter koks och dels för att få vara med i TV-rutan igen. Jag hoppas det här kommer leda till att jag återfår mitt förtroende hos mina tidigare chefer och alla föräldrar så jag får fortsätta arbeta med barn. Jag älskar ju barn.

Du är först att bli uttagen till programmet. Hur känns det?

– Väldigt bra. Nu hoppas jag att flera lika kända personer som jag också ska vara med!

”Celebrity Rehab with Dr. Alban” kommer sändas senare i höst på Kanal 5.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
24 september 2011

ANNONS
  Kommentarer (0)
 Sven 23 september 2011

    Fängsla Stor-Knarkarn!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Stefan Sundström blir VD för Monsanto Sverige.

INRIKES

Miljöprofilen och musikern Stefan Sundström som nu fått tjänsten som svensk VD för det kontroversiella jordbruks- och forskningsföretaget Monsanto och går nu direkt ut i kamp mot dem som kritiserar företaget Monsanto. Vi har nu haft möjlighet att göra en ingående intervju med den gamla popstjärnan som blivit miljökämpe på äldre dar så att han […]

Gekås öppnar i Sundsvall

INRIKES

”Birsta har inte varit något alternativ”

Så lurar Anders ALLA med sitt makalösa toa-trick.

INRIKES

”Snygg-Sirpa anade ingenting kan jag lova.”

Carl Philip’s första fylleslagsmål

UTRIKES

En okänd man gav Prins Carl Philip, 33, en riktig tattarnacke utanför en nattklubb i Cannes och Prinsens allra första fyllebråk var ett faktum. Flickvännen och Slitzmodellen Sofia Hellqvist, 27, försökte förgäves gå emellan men fick sig även hon en rejäl klocka. Det var strax efter klockan tre vid entrén till nattklubben som den okända mannen och […]

Intern på fängelse vägrade passa bollen till fri förbigående

INRIKES

En intern på anstalten utanför Stavre vägrade passade bollen till en förbigående man. Trots att han var fri.

Epa-cruising i Stenstan, inga besökare förväntas

LOKALT

Epa-raggarna (även kallad ”Matforsbor”) tar ett sista krafttag innan vintern för att visa upp sina rostiga härk med gigantiska osthyvlar på bakluckan. Att dom förväntar sig dra till sig en publik som ska beskåda dessa inavel till bilar är något gemene Sundsvallsbo inte förstår sig på. Idén till hela epa-evenemanget uppstod tidigare i somras under […]


ANNONS

Mest lästa