Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -1°C    
Sundsvall -1°C lör 23 feb 2019
1k    1   

Ola Lindholm i svenska Celebrity Rehab

Igår föll domen mot Ola Lindholm, fd programledare och chefredaktör. Han dömdes mot sitt nekande för ringa narkotikabrott och har nu bekräftat sin medverkan i den svenska versionen av TV-programmet ”Celebrity Rehab”.

– Ja, det stämmer bra. Jag har valt att söka hjälp hos Dr. Alban för mitt koks-missbruk. Det här gör jag dels för att bli kvitt mitt stora sug efter koks och dels för att få vara med i TV-rutan igen. Jag hoppas det här kommer leda till att jag återfår mitt förtroende hos mina tidigare chefer och alla föräldrar så jag får fortsätta arbeta med barn. Jag älskar ju barn.

Du är först att bli uttagen till programmet. Hur känns det?

– Väldigt bra. Nu hoppas jag att flera lika kända personer som jag också ska vara med!

”Celebrity Rehab with Dr. Alban” kommer sändas senare i höst på Kanal 5.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
24 september 2011

ANNONS
  Kommentarer (0)
 Sven 23 september 2011

    Fängsla Stor-Knarkarn!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Sundsvallsgymnasium jobbar för utsatta länder

LOKALT

Gymnasium jobbar för utsatta länder SUNDSVALL Att elever och skolor i olika projekt jobbar för utsatta länder är ingen nyhet. Sättet dessa donationer kommer att ske på är däremot något vi tror är det första i sitt slag. Det handlar inte om pengar, leksaker, kläder eller liknande utan de ska donera sitt könshår.

Mange Sjödin (M) på strippklubb i Gnesta – eller?

LOKALT

”Han gled runt i lokalen mest hela kvällen”

Timråborna tar flest SMS-lån i hela landet

LOKALT

En ny SIFO-undersökning visar att Timråborna är flitigast i landet när det gäller SMS-lån, 97% betalar aldrig tillbaka pengarna. Det här är inte alls särskilt märkligt eftersom Timrå har en annan tung titel med sig i bagaget, ”Sveriges fattigaste kommun 2009”. Undersökningen visar att varje Timråbo tar i genomsnitt 5 SMS-lån/vecka på sammanlagt 5000kr och […]

Beställde kokain men fick rågmjöl

LOKALT

En 20-årig man från Timrå beställde dödsdroger via internet. Timråbon avslöjades sedan av polisen som tog han om preparatet och det ynglingen trodde var kokain var egentligen rågmjöl. – Vafan säger du?! Det kan inte stämma. Jag har skjutit det här kokainet bra länge nu och jag blir fruktansvärt hög och ”stekt”, säger grabben. Den […]

Borttappade vantar

LOKALT

En kvinna i 30 års åldern tappade, runt lunchtid under gårdagen, sina vantar i centrala Sundsvall då hon var ute på långpromenad med sin tillfälligt förlamade man. Hon kan tyvärr inte minnas var hon kan ha tappat dom eller hur det överhuvudtaget kunde ske. Polisen undersöker ärendet och letar fortfarande. Vantarna har ännu inte påträffats. […]


ANNONS

Mest lästa