Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -1°C    
Sundsvall -1°C lör 23 feb 2019
1.2k    2   

Espan återuppstår

Alla har vi någon slags koppling eller i alla fall hört talas om ”Espan”. Kanske var det där du blev till, eller kanske anledningen till att dina föräldrar en gång separerade. Kanske var det där du fick din första rohypnol-preparerade drink av en sliskig främling. Nu kan historierna upprepa sig för Espan gör äntligen comeback!

Efter Memento’s ständiga misslyckande att hålla borta fjortisar, epa-raggare och annat löst folk från deras nattklubb/disco tvingas de nu att stänga ner. Till 45+:arnas gränslösa förtjusning slår nu Espan återigen upp ”Krogen för alla Nattugglor” och eufori väntas lysa upp hela Esplanaden vid öppningen som beräknas ske efter nyår.

Pelles inleder första kvällen
Första spelningen är redan bokad och Pelles kommer ännu en gång frambringa snigelspår på njutningslystna kvinnor framför scenen. Precis som förr, vilket är hela ändamålet med Espans comeback.


Pelles var som störst på 80-talet……med njutningslystna kvinnor med snigelspår på dansgolvet.

45 år eller 1000 hektar skog
– Det här kommer bli en omedelbar succé och det är vi säkra på, säger Linkan som tagit över efter Memento’s undergång. För att undvika spring med minderåriga på Espan har vi valt att sätta åldersgränsen till 45+, alternativt att man äger 1000 hektar skog. Det bevisar att man är mogen nog att besöka Espan’s underbara värld, avslutar Linkan.

 

FAKTARUTA
Detta hände under Espan’s forna glansdagar

Femkronan presenteras
Olof Palme sköts
Berlinmuren revs
Nelson Mandela friges
Ingvar Carlsson blir statsminister
Trafik av X2000 inleds
Sverige blir medlem i EU
Bygget av Öresundsbron inleds

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
9 december 2012

ANNONS
  Kommentarer (2)
 magnus gredemyr 11 december 2012

  hej!
  Detta om OKEJ´S framträdande på MEMENTO är helt
  felaktigt, bandet har ej tackat ja till något sånt arrangemang, det enda som nämts om detta bands framtida reunionspelning är 2014 på ej fastställd plats.(30-års jubileum)i sammarbete med pigalle.
  Detta kan kontrolleras av deras fd.medlemmar:
  arne kappinen
  070-3220228
  magnus gredemyr
  o7o-6508183
  eller pigalle 060-50 22 22

  hälsningar
  Magnus Gredemyr
  fd. OKEJ

  Svar från Sundsvallsbladet:
  Oj, ber hemskt mycket om ursäkt Maggan. Vi blandade, av misstag, ihop er med dansbandet Pelles. Det kan ha varit era identiska frisyrerna som gjorde att vi blandade ihop er. Rikskuponger kommer på posten som en litet tröst.

liltut 20 april 2013

  Mankan!!! kolla datumet på rikskupongerna! fick betalt av SB för spelning med liltuts,men upptäckte att dom var utgågna när vi skulle perma oss.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Borttappade vantar

LOKALT

En kvinna i 30 års åldern tappade, runt lunchtid under gårdagen, sina vantar i centrala Sundsvall då hon var ute på långpromenad med sin tillfälligt förlamade man. Hon kan tyvärr inte minnas var hon kan ha tappat dom eller hur det överhuvudtaget kunde ske. Polisen undersöker ärendet och letar fortfarande. Vantarna har ännu inte påträffats. […]

Stefan Sundström blir VD för Monsanto Sverige.

INRIKES

Miljöprofilen och musikern Stefan Sundström som nu fått tjänsten som svensk VD för det kontroversiella jordbruks- och forskningsföretaget Monsanto och går nu direkt ut i kamp mot dem som kritiserar företaget Monsanto. Vi har nu haft möjlighet att göra en ingående intervju med den gamla popstjärnan som blivit miljökämpe på äldre dar så att han […]

Ny dödslek bland ungdomar – ”Luften är fri”

INRIKES

Dödsleken har redan skördat tre liv i Sundsvall.

Fortfarande badväder i Stöde, resulterade i slakt och alkoholförgiftning

LOKALT

I helgen samlades Stödes befolkning på Sverker Anderssons gård för pool-party. Det blev en lyckad tillställning där samtliga 19 Stödebor deltog då Rednex var där och spelade Cotton-Eye Joe live. Det bjöds på vitabönor och ett håll i gång utan dess like. Festen avslutades efter 51 timmar då samtliga blev förda till Sundsvalls Sjukhus pga alkoholförgiftning. Det låg […]

Frisörsalong nekade trendig frisyr – blir nu anmälda

LOKALT

Hårhuset i centrala Sundsvall nekade en kund att klippa sig efter sina önskemål. Nu anmäler kunden frisörsalongen för diskriminering och falsk marknadsföring. – Jag känner mig jävligt kränkt och trampad på efter att ha blivit nekad en moderiktig Beckham-frisyr. Jag vet att jag har potential att få det där frodiga bakåtslickade svallet som David har, […]

Trodde hon var nykär – Du kan inte ana vad det egentligen var!

LOKALT

Alla som stadgat sig och befinner sig i livets psykiska slutskede efter två år med sin partner har alltid drömt om att bli nykär igen.


ANNONS

Mest lästa