Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -5°C    
Sundsvall -5°C ons 12 dec 2018
1k    2   

Espan återuppstår

LOKALT

Alla har vi någon slags koppling eller i alla fall hört talas om ”Espan”. Kanske var det där du blev till, eller kanske anledningen till att dina föräldrar en gång separerade. Kanske var det där du fick din första rohypnol-preparerade drink av en sliskig främling. Nu kan historierna upprepa sig för Espan gör äntligen comeback!

Efter Memento’s ständiga misslyckande att hålla borta fjortisar, epa-raggare och annat löst folk från deras nattklubb/disco tvingas de nu att stänga ner. Till 45+:arnas gränslösa förtjusning slår nu Espan återigen upp ”Krogen för alla Nattugglor” och eufori väntas lysa upp hela Esplanaden vid öppningen som beräknas ske efter nyår.

Pelles inleder första kvällen
Första spelningen är redan bokad och Pelles kommer ännu en gång frambringa snigelspår på njutningslystna kvinnor framför scenen. Precis som förr, vilket är hela ändamålet med Espans comeback.


Pelles var som störst på 80-talet……med njutningslystna kvinnor med snigelspår på dansgolvet.

45 år eller 1000 hektar skog
– Det här kommer bli en omedelbar succé och det är vi säkra på, säger Linkan som tagit över efter Memento’s undergång. För att undvika spring med minderåriga på Espan har vi valt att sätta åldersgränsen till 45+, alternativt att man äger 1000 hektar skog. Det bevisar att man är mogen nog att besöka Espan’s underbara värld, avslutar Linkan.

 

FAKTARUTA
Detta hände under Espan’s forna glansdagar

Femkronan presenteras
Olof Palme sköts
Berlinmuren revs
Nelson Mandela friges
Ingvar Carlsson blir statsminister
Trafik av X2000 inleds
Sverige blir medlem i EU
Bygget av Öresundsbron inleds

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
9 december 2012

ANNONS
  Kommentarer (2)
 magnus gredemyr 11 december 2012

  hej!
  Detta om OKEJ´S framträdande på MEMENTO är helt
  felaktigt, bandet har ej tackat ja till något sånt arrangemang, det enda som nämts om detta bands framtida reunionspelning är 2014 på ej fastställd plats.(30-års jubileum)i sammarbete med pigalle.
  Detta kan kontrolleras av deras fd.medlemmar:
  arne kappinen
  070-3220228
  magnus gredemyr
  o7o-6508183
  eller pigalle 060-50 22 22

  hälsningar
  Magnus Gredemyr
  fd. OKEJ

  Svar från Sundsvallsbladet:
  Oj, ber hemskt mycket om ursäkt Maggan. Vi blandade, av misstag, ihop er med dansbandet Pelles. Det kan ha varit era identiska frisyrerna som gjorde att vi blandade ihop er. Rikskuponger kommer på posten som en litet tröst.

liltut 20 april 2013

  Mankan!!! kolla datumet på rikskupongerna! fick betalt av SB för spelning med liltuts,men upptäckte att dom var utgågna när vi skulle perma oss.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Fuck Food-rörelsen har nått Sverige och Sundsvall

INRIKES

”7,2:orna är en fullgod ersättning för fast föda och bidrar till ett bra humör.”

Beställde kokain men fick rågmjöl

LOKALT

En 20-årig man från Timrå beställde dödsdroger via internet. Timråbon avslöjades sedan av polisen som tog han om preparatet och det ynglingen trodde var kokain var egentligen rågmjöl. – Vafan säger du?! Det kan inte stämma. Jag har skjutit det här kokainet bra länge nu och jag blir fruktansvärt hög och ”stekt”, säger grabben. Den […]

Ökade förbud för barn och barnvagnar

LOKALT

Till sommaren kan det bli totalförbjud att ta med barn och barnvagnar runt motionsspår. Yngve Malmstjerna, ordförande i Sidsjö Motionssällskap, har länge yrkat på att begränsa antalet barnvagnar runt Sundsvalls motionsspår, något som snart kan träda i kraft. Yngve säger att de ständigt får in klagomål där motionärer röra sig till sidan av spåren eller […]

”Vägpiraterna lurade av oss våra barnbarn, det var förkastligt”

INRIKES

Se upp! Nu har vägpiraterna kommit till Västernorrland. Oförskämdare, listigare och fräckare än någonsin så låt er inte luras. Pensionärerna Bo och Ann Ahl’s bilresa till Torneträsk tillsammans med sina barnbarn fick ett abrupt avbrott i Njurunda. – Ut i vägen kommer en man och viftar med händerna. Han sträcker sig in genom bilfönstret, gråter ohejdat och säger […]

Fi: ”Det allra värsta brottet ska bli straffbart – målbrottet”

INRIKES

Fi:s känsliga valfråga har mött stark kritik hos unga killar som är på vippen till att bli män.

Epa-cruising i Stenstan, inga besökare förväntas

LOKALT

Epa-raggarna (även kallad ”Matforsbor”) tar ett sista krafttag innan vintern för att visa upp sina rostiga härk med gigantiska osthyvlar på bakluckan. Att dom förväntar sig dra till sig en publik som ska beskåda dessa inavel till bilar är något gemene Sundsvallsbo inte förstår sig på. Idén till hela epa-evenemanget uppstod tidigare i somras under […]


ANNONS

Mest lästa