Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -1°C    
Sundsvall -1°C lör 23 feb 2019
2.9k    18   

Petter, 34, fick panerad torsk istället för en Whopper

Den nyetablerade hamburgerrestaurangen Burger King har haft en tung start sedan öppnandet i Birsta. I december har flera anmälningar om felaktiga beställningar kommit in till ARN (Allmänna reklamationsnämnden).

Medelålders man fick panerad torsk
Petter, 34, är en av alla drabbade:
– Jag beställde en Whopper Cheese & Bacon men fick panerade torskfilé med remouladsås istället. Det var i och för sig gott, det ska jag inte sticka under stolen med, men jag var ju faktiskt sugen på en burgare.

”Kan lätt bli fel i början”
Pressansvarig på Burger King säger till Sundsvallsbladet att det lätt kan bli fel i början vid nyöppnanden av deras restauranger.
– Personalen är ovan i början då vi anställer folk utan arbetslivserfarenhet och det kan ta några veckor innan allt klaffar. Vi beklagar om man fått fel mat, säger Ejny Marjansson.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
29 december 2014

ANNONS
  Kommentarer (18)
 Börjarälskarn 29 december 2014

  Jag beställde en hamburgare som skulle väga 150g men min våg visade 152g. Jag blev förståss mycket upprörd. Men dom vägrade ge mig pengarna tillbaka bara för att jag ätit upp hamburgaren.

  Riktigt illa det här….

vit kränkt man 29 december 2014

  Själv beställde jag en välstekt hamburgare som vi gjort i flera tusen år,här i fädnerslandet Sverige, jag fick en rosa. Men det får man väl inte säga i det här jävla landet!

Wilson Wojtek 29 december 2014

  Fy fan för Burger King…
  Vänta lite nu… Burger ”KING”?! HUR kommer det sig att USA, en så kallad ”stolt frihetlig republik” serverar handbörjare från Burger ”KING”??? Något luktar RUTTET här…
  Och vad hände med svenskheten?! I artikeln läser vi om en människa som uppenbart är från PK-eliten – någon som gråter över att bli ”tvingad” till att äta en SVENSK PANERAD FISK istället för en AMERICAN HAMBURGER!!!
  Idag finns det snart ingen svenskhet kvar… Det finns amerikanska snabbmatsrestauranger på varje gathörn, majoriteten av TV-tablån visar program på engelska(OBS!!! EJ SVENSKA!!!), alla barn dricker den amerikanska drycken Coca Cola och alla älskar President Obama… Vad händer härnäst – kommer det bli obligatorisk undervisning i engelska på våra SVENSKA grundskolor?! Eller vänta lite nu…

Brunbörje 29 december 2014

  Om jag hade fått en hamburgare för varje gång jag fick fel beställning hade jag fått en hamburgare

Hank 29 december 2014

  Den bästa är ju Wilson Wojteksom tror det är på riktigt……………………

Anette 29 december 2014

  Japp, endera har man fått vänta alldeles för länge, fick va utan mat en gång för min lunchrast bara är 30min, och det var inte alls mycket folk där. Min beställning var bortslarvad blev svaret. Gången efter var det kanske max 15pers i kön, fick ändå vänta en 15 min på mat, Coca colan var helt slut m.m.
  Varje gång jag varit dit har det alltid varit nånting, och hört att gäster runt de andra borden också haft problem.
  Dom kanske skulle anställt folk med LITE erfarenhet i alla fall.
  Personalen på BK där ser allmänt förvirrad och ofokuserad ut, det syns att dom inte vet vad dom gör. En tjej visste inte ens vad ost hette på engelska och en annan tjej en gång titta konstigt på mej när jag beställde en meny som hon inte visste att dom hade.

mac donald 29 december 2014

  Hej jag var där och såg det hela. Inte nog med det . Ingen mc cheese fanns på restaurangen och vart fanan är Ronald Donald någonstans..

Wilson Wojtek 29 december 2014

  Hank, vad menar du? Tror du att amerikaniseringen är Sverige är ett skämt? Jag vill inte att mina barn ska tvingas tala engelska, ett språk som inte talades i Sverige för 1000 år sedan!!!
  Tacka vet jag Lotta Lundgren och Erik Haag på Historieätarna som lär oss om svensk mathistoria – länge leve gröt och fisk!

Arbetsledare bk 30 december 2014

  jag måste bara få skydda restaurangen lite, jag har själv varit med om att öppna en ny burger king restaurang nyligen (inte den i sundsvall)
  Personalen är helt nya på vad dom gör och att folk inte kan visa lite förståelse iaf. Dom i Sundsvall blir verkligen överkörda med massa folk och får gång på gång låna personal från andra ställen så om ni inte kan visa förståelse om ni har mage att klaga så tycker jag att ni är trångsynta

  Nybliven arbetsledare Bk

Åke Risbuske 31 december 2014

  Jag kände en man vid namn Birger Pung.

Bjärt I Bjärnidé 5 januari 2015

  Vilken skandal, nu är det inte säkert att det var en Svensk panerad Torsk, den kan faktiskt lika gärna komma från Norge, den sista sovjetstaten.
  Jag tycker inte att det borde öppnats någon Burger King, och jag tycker att vi skulle stänga alla Burger King och alla andra Amerikanska kedjor och istället öppna Afrikanska snabbmatskedjor.

ham börjesson 8 januari 2015

  hej 🙂

Vitnett 8 januari 2015

  Anledningen att det serverades fisk va för att en anställd stulit en burgare o tvingades betala tillbaka med sin matlåda istället.

Röster Vansbrosimmetsson 27 januari 2015

  Jag har varit med om en liknande incident, då jag skulle köpa två varmkorvar och en MER Äpple från den lokala korvgubben på torget. Hör och häpna ger han mig ett helt fondue-set, komplett med brännare, gafflar, och köttbitar i. Brännaren stod på medelsvag värme. Jag blev ju självfallet en smula ställd men korvgubben ville inte lyssna på mina funderingar. Jag är ju inte den som vill tjafsa i onödan, dessutom hade jag fått fyra såser till, och vad mig anbelangar brukar jag generellt sett bara få tre såser när jag beställer fondue.

  10/10 kommer gå dit igen.

Gösta 12 februari 2015

  Jag lärde mig av egen erfarenhet att BurgerKing ger ut gratis kondomer i sina hamburgare vilket resulterade i riktigt bra glidmedel ”Majonäs” och ja. låt oss bara säga att jag går till MAX nästa gång

Kapten Murvel 27 mars 2015

  Vad många inte tänker på är hur svårt det kan vara att illustrera en tidningsartikel med en passande och förklarande bild. Den av deadline tidspressade journalisten ska inte bara textledes lyckas få den stora gruppen läsare att förstå artikelns innehåll, utan även få fram sitt budskap till den lite mindre läskunniga skaran. Där gäller det då att lite hastigt och lustigt hosta fram en bra bild som säger mer än tusen ord. Sagt och gjort, öppna fönstret och ropa in en snubbe från gatan och be honom vara med och leka levande charader. Ge honom en lapp med texten: ”panerad torsk” och föreviga ögonblicket med mobilen. Att få vara med i tidningen är gage nog, säger den man och ger grabben en klapp på axeln. Klart. Och före deadlinen dessutom.

Burger king medarbetare 24 oktober 2015

  Detta låter ju hur konstigt som helst . Specielt när burger king aldrig har sålt någon torsk med remouladsås ?

Benny Bennysson 6 januari 2019

  Skulle tro att det inte va torsk med remuladsås utan ugnsbakad gädda med smält smör . Det fick jag nämligen själv en gång på BK , och då beställde jag inte ens mat utan frågade bara var toaletten låg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Så lurar Anders ALLA med sitt makalösa toa-trick.

INRIKES

”Snygg-Sirpa anade ingenting kan jag lova.”

Erik överväger vasektomi – rädd bedövningen inte tar: ”Är välhängd…”

SEX

”Jag är ganska välhängd, det gör mig oroad”

Gekås öppnar i Sundsvall

INRIKES

”Birsta har inte varit något alternativ”

Mödomshinna tvingade badet att tömmas på vatten

SEX

Himmelska badet i Sundsvall tvingades tömmas helt på vatten under förmiddagen.

Lämnade förälder i varm bil

LOKALT

En förälder lämnades ensam i en bil i solen vid en matbutik i Matfors vilket gjorde förbigående oroliga.


ANNONS

Mest lästa