Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -1°C    
Sundsvall -1°C lör 23 feb 2019
93.5k    48   

Ville tatuera en sleeve – fick en slev istället

Den trendiga tatueringssalongen ”PinkaINK” i Sundsvall har hamnat i trubbel hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN) efter ett rejält missförstånd.

En man i 20-års åldern med mycket bristfälligt svenskt uttal besökte under gårdagen salongen. Mannen ville påbörja sin armtatuering, en så kallad ”sleeve”, men något gick hemskt snett under beskrivningen av motivet. Det hela resulterade istället i en gigantisk slev.
– Snubben sa ”slev” därför fick han en slev på armen, inget konstigt med det. Jag har inte gjort något fel, säger tatueraren Robban Flengberg som egentligen vill vara anonym.

Den 20-åriga mannen som nu går runt med en slev på armen istället för en sleeve har nu anmält PinkaINK till ARN.

FAKTARUTA
En sleeve är en tatuering som täcker en hel arm och är lika lång som en rockärm. Populärt hos främst män med någon form av identitetskris.
Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
20 december 2014

ANNONS
  Kommentarer (48)
 Frankfurt Brynjolfsson 11 februari 2014

  ÄÄNTLIGEN!! lyckades jag knäcka spam-skyddet och får kommentera.

  Bra artikel som vanligt Styvbjörn. Jag ogillar trender och känner att slev är ett vettigt alternativ, speciellt för personer i min ålder, 47.

Tyrex Gottfinn 11 februari 2014

  ser mer ut som den där stutsen som danmarx zoo åt opp

Emelie 12 februari 2014

  ”Populärt hos främst män med någon form av identitetskris”… ursäkta?

  Det är så typiskt tidningar att få tatueringar eller annat som också är lite ovanligare att se dåligt ut. Jag skulle säga att ni gubbar som hoppar på andra och hur de ser ut/är är dem som har identitetskris.

adam 12 februari 2014

  säger Robban Flengberg som egentligen vill vara anonym…

  wtf? han vill va anonym men det får han inte och DET SKA MINSANN LÄSARNA FÅ REDA PÅ.. eller vadå.

Niklas 12 februari 2014

  Ja för det är ju så sjukt ovanligt med en sleeve! Haha.
  Nej då tar jag hellre en slev.

Sara 12 februari 2014

  ”Populärt hos främst män med någon form av identitetskris”

  hahahahahahahaha bästa jag läst.

Pascal Pierre 12 februari 2014

  Du känner inte att denna artikel är både högst subjektiv och fördomsfull, käre skribent? Kanske vore det läge att låta någon annan skriva om ämnet om du själv blir så känslomässigt upprörd över människor med tatuerade armar att du inte kan skriva in din egen åsikt i ämnet?

  För övrigt får man väl anta att artikeln är antingen fabricerad, eller bara har en väldigt dåligt tagen bild, då det hela inte direkt ger ett professionellt intryck. Ikonotexten blir lite knepig när både det skrivna och bilden är av diskutabel kvalité.

Styvbjörn Jonsson 12 februari 2014

  Pascal Pierre:
  Ok.

Pascal Pierre 12 februari 2014

  Hade missat att hela tidningen var ett skämt, ursäkta för det. Och för övrigt skulle det ju självklart stå ”…att du inte kan undvika att skriva in…”.

  Sundsvall är Sundsvall.

Boris 12 februari 2014

  ”En sleeve är en tatuering som täcker en hel arm och är lika lång som en rockärm. Populärt hos främst män med någon form av identitetskris.”

  Du gör bort dig när du skriver på de här viset,
  Jag har båda mina armar täckta och inte pga någon identitetskris, utan för att jag gillar konstformen i sig.
  Att tatuera sig är ingenting nytt och ingenting konstigt.
  Jag tycker du ska byta jobb om du skriver så här fåniga artiklar.

Andrea 12 februari 2014

  Haha! Ja, men han som skaffa tatueringen borde ha sett på stensilen att det var en sleve och inte en sleeve. Så han borde ju varit med uppmärksam..

Anton 12 februari 2014

  Styvbjörn Jonsson for Mayor!

Danbanan 12 februari 2014

  Hahahahaha sjukt kul, men roligast var ändå Adam Pascal Pierre Boris emeli mfl. Hur fan kan ni vara så jävla slut i huvudet så ni inte fattar att det är ett skämt?!?! Så jävla sugna på att uttrycka din åsikt och RASA mot såna här fördomsfulla bottenlösa skriverier. Släpp sargen era tomtar.

Johan 12 februari 2014

  Haha alltid lika bra artiklar här.

Love 13 februari 2014

  Har alltid svårt att hålla reda på vilka kommentarer som är medvetet ironiska och vilka som är skrivna av människor som helt enkelt inte förstår att Sundsvallsbladet är en skämtsida.

Ike Clanton 13 februari 2014

  hela denna webbplats är ju ett stort skämt… SUCK säger jag bara….

Sverker 13 februari 2014

  Ni som rasar över raderna: ”En sleeve är en tatuering som täcker en hel arm och är lika lång som en rockärm. Populärt hos främst män med någon form av identitetskris.”, jag tror ni får ta det med en nypa salt precis som resten i artikeln. Det är ett skämt som gör narr av de med stora tatueringar, och är lika sant som resten av omständigheterna i artikeln. Ha lite självdistans gubbar!

Christer 14 februari 2014

  ”För risig”. Men jösses. Hur kan denna text klarat sig ut från såväl journalisten som redaktören…?

Styvbjörn Jonsson 14 februari 2014

  Hur kan du, Christer, klarat dig ut från såväl din mamma som skolan? Hör av dig när polletten trillat ner.

Cbubble 14 februari 2014

  hur kan det bli så ?

  en sådan salong har väl tillgång till papper och penna?

  är det tveksamt, ja då skriver man som man vill ha det. svårt eller ?

Fridolf 14 februari 2014

  Haha,

  Älskar alla sura och fruktansvärt ogenomtänkta kommentarer. Underbar artikel och härligt att så många som själva har tatueringar tar så illa vid sig. Även undertecknad har några rackare men hur kan man bli sur över nått sånt här?

sara 14 februari 2014

  Identitetskris? Seriöst jävla mupp…

Peter 14 februari 2014

  Jag vet inte vad jag älskar mest, dessa artiklar eller dom kommentarer som verkar vara helt seriöst skrivna? Varför kan man inte klicka på ”gilla”? Det finns vissa kommentarer här som jag hade gillat satan ur! 😀

Sofie 15 februari 2014

  Men jisses, fattar inte folk att den här artikeln är ettt skämt? Det är ju helt uppenbart att det här är en skämttidning.

Erik 17 februari 2014

  Tyckte inte artikeln var vidare rolig egentligen, sen började jag läsa kommentarerna. Helt underbart att så många blåser upp sig direkt utan ens fundera på sanningshalten. En del som säkert kan bli justitieminister

Björn 19 februari 2014

  Haha, måste säga att det är en fantastiskt rolig tidning! artiklarna är väldigt roliga men mest kommentarerna av folk som taggar igång utan att se att det är ett skämt =) självdistans är ett bra ord. Förövrigt verkar det som att tatueringar är ett väldigt känsligt ämne så fortsätt på den linjen=) Styvbjörn Jonsson 4 president!

jens 10 mars 2014

  Haha, klockrent! Och så kul att läsa om alla som känner sig träffade av identitetskrisbeskrivningen! 🙂

Hahaha… 12 mars 2014

  Otroligt att folk tar detta på allvar och blir upprörda på riktigt.., det var ju otroligt kul formulerat… Men det är klart, saknar man humor och självdistans blir det ju svårt..

Zeke 12 mars 2014

  Menar du att t ex Zlatan skulle genomgå någon form av identitetskris? Då är du helt fel ute. Man kan verkligen hoppas att folk reagerar över en så här ovederhäftig artikel. Vart är pressen på väg egentligen…

Wilson Wojtek 12 mars 2014

  Jag känner till mannen i 20-års åldern med mycket bristfälligt svenskt uttal som under gårdagen besökte salongen. Det som hänt är 100% hans eget fel.
  För det första så är det vetenskapligt bevisat att tatueringar är töntiga. För det andra sa mannen faktiskt, precis som Robban Flengberg säger, att han ville ha en ”slev” tatuerad på armen, inte en ”sleeve”. Orden låter ju inte ens lika, de innehåller inte ens samma bokstäver.
  Jag tycker att reklamationshysterin börjar gå för långt nu. ARN är EXTREMT fördomsfulla när de fattar sina beslut och dömer oftast till kundens fördel. Om kunden inte förstår hur det går till eller är så pass dum att den går på fula knep som företag använder får kunden för fan skylla sig själv. Marknaden är ju trots allt fri.

  Stäng ner Allmänna Reklamationsnämnden och alla andra statliga myndigheter som sätter käppar i hjulen på företagen. Rösta på Fria Konsumtionspartiet 2014!

VK 12 mars 2014

  Bristfälligt engelskt uttal måste det väl ha varit?

Jens 12 mars 2014

  De fantastiskt efterblivna kommentarerna är ofta betydligt roligare än artiklarna i den här tidningen.

  Till dig som tycker att tatueringar är något ovanligt kan jag säga att du har fel. Varenda jävla småbarnsförälder på Södermalm har tatuerade underarmar. En förlegad uttrycksform. Sådeså.

Ess 13 mars 2014

  Hahaha! Alla med sleeves fattar inte att det är ett skämt. För de är, just det, korkade!

Mikkel 18 mars 2014

  Svenskere er sjove.
  De forstår ikke ironi.

Gurgel 2 april 2014

  Vad menar skribenten? är han enbent och har identitetskris med en använd potta på huvudet eller? Jag har tuttuerat min fot (ett lingon) och är ingen idiot för det. Jag blir så jäka arg. Håller deussotm med reinfeldt, vad har barnen i afrika nånsin gjort för mig?? fy fan, kan väl inte skicka min mat dit då blir den gammal. så folk som inte har någon insikt och kunskap om något, sluta skriva saker ni inte förstår något om!!! /V

Höran Riisigdt 4 april 2014

  För det första! ”Sleeve” är engelska och betyder ”ärm”. Det måste därför ha förhållit sig så, att den stackars mannen hamnat i fel butik och sökte egentligen en klädbutik för att köpa en skjorta med lång ärm! Troligen från Dressman som ofta säljer två till priset av 3. (har ännu inte förstått varför en klädkedja har avtal med mobiloperatören 3! Möjligtvis får man ett abonnemang på köpet? Kan vara något för Sundsvallsbladet att forska i.)

  Varför han ändå satt kvar medan de ritade en slev på hans arm är dock en gåta. Men – han kan ha rymt från Sidsjön, vara mentalt handikappad och trott att det var ett sätt att mäta storleken.

  Alltså söker vi en förrymd mentalpatient från Sidsjön som nu har en slev på armen, men utan skjorta. Med all säkerhet fryser han.

  Att anmäla till ARN är nog lite sent, han har nämligen varit död i några hundra år – även om minnet lever vidare genom Jan Guillous fantastiska böcker. (finns som gratis nedladdningsbara ljudböcker på internet. Googla på ”Guillou torrent” Det är en triologi med fyra böcker.)
  Dessutom tror jag inte att Arn skulle förstå vad han skulle ha med saken att göra – även om han levt. För den delen inte jag heller!

  Det viktiga nu är för Polisen att hitta denne man, för återförande till Sidsjön.
  Han torde dock vara lätt att hitta.
  Kännetecknen är en vit, engelsktalande man, utan skjorta, med håriga armar (med tanke på kylan står håren med all säkerhet rakt ut) och en slev tatuerad på ena armen. Kontakta omedelbart Polisen i Sundsvall om ni ser honom. Ta INTE själva kontakt med mannen, han kan vara farlig och eventuellt använda sleven som tillhygge.

jaja 16 april 2014

  hahahahhahaha omg

Mårten Slaggberg 3 juni 2014

  Roligare än artikeln och kanske hela siten är idioterna(sundsvallsbor får man anta, har alltid upplevt dem som lite efterblivna) som inte insett att siten är ett uppenbart skämt. Jävlar vad trött i skallen man måste vara om man inte fattar det..

Oleg 5 november 2014

  Satana svennejävlar..

Esther 29 december 2014

  Men seriöst, borde han inte ha märkt av att det var en liten slev som taturerades..? En sleeve borde känts mkt mer och dessutom tagit längre tid? Tvivlar på att denna artikel är sann.

Per 29 december 2014

  Har aldrig läst Sundsvallsbladet men är ni på riktigt? Eller har jag missat något?
  1. ”säger tatueraren Robban Flengberg som egentligen vill vara anonym.” – Hur menar ni här? Blir ju totalt missförstånd mellan skribent och läsare.
  2. ”Någon ytterligare kommentar gick inte att få då mannens svenska var alldeles för risig.” -Kunde ha formulerat det bättre.
  3. ”Populärt hos främst män med någon form av identitetskris.” – ONÖDIGT.

  / Journalist på annan tidning

olivia 29 december 2014

  idioter. styvbjörn är död.

Raffe Nader 29 december 2014

  ”/ Journalist på annan tidning”

  AAAAAHHHHHHH!!! Jag går i bitar. Kommentarfältet är det bästa X)

Andreas 29 december 2014

  Lysande! Syftet måste vara att skänka oss torrbollar lite humor alt. att ge en tankeställare till den breda allmänheten om att källkritik kan vara bra ibland. I synnerhet i dessa tider av propaganda.
  Mer humor åt folket! 🙂

brynolf wendtalite 31 december 2014

  Varför inte övriga bestick? gafflar är fina med ju! som en slev fast platt med springor

BOAN 13 maj 2016

  Jag vill också ha en slev, min gick sönder och att få soppan från kastrullen med en sked tar aslång tid!

Olle Donga 28 december 2017

  Ha Ha

Joii 2 maj 2018

  Per
  Du borde få pris som världens mest källkritiska journalist


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Sjuksköterskor toppar listan på yrkesgrupper som klagar mest

INRIKES

Sjuksköterskor är den yrkesgrupp som klagar allra mest visar en ny undersökning. Klagomålen är dessutom helt grundlösa. – Har man valt att utbilda sig till sjuksköterska så bör man ha i åtanke att det är ett krävande jobb. Ska man klaga på löner och sin arbetssituation hela tiden bör man välja ett annat yrke. Lägg […]

Petter, 34, fick panerad torsk istället för en Whopper

LOKALT

”Jag beställde en Whopper Cheese & Bacon men fick panerade torskfilé med remouladsås istället.”

Narkoman överlämnar sig själv efter ha kört ihjäl sin låtsaskompis

INRIKES

”Jag blev förtvivlad när jag såg Kenta falla ihop.”

Mailade kattbild till väninna – vädjar om att få tillbaka bilden

LOKALT

Osämja över en kattbild har skapat otäck och spänd stämning mellan två bybor. Väninnorna Gunnel och Yvette pratar inte ens längre med varandra.

Espan återuppstår

LOKALT

Första spelningen är redan bokad.

EU förbjuder tatueringar med tribals inför Beach 2013

INRIKES

Sommaren är räddad och det ser ut att bli den bästa sedan tidigt 90-tal. EU har nyligen infört ett förbud mot tatueringar med s.k. ”tribals” vilket gör att dessa människor/fän inte under några omständigheter får exponera sina anskrämliga huddekorationer på stranden eller vid den lokala poolen. Förbudet sträcker sig mellan maj och september 2013 när […]


ANNONS

Mest lästa