Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -5°C    
Sundsvall -5°C ons 12 dec 2018
1.2k    8   

Polisen uppmanar alla att köra fortare

LOKALT

Allt fler kör fortare i Sundsvall och den goda trenden fortsätter. Polisen blev dock tvungen att stoppa 53 bilar som körde för sakta och utsatte sina medtrafikanter för omedelbar fara under trafiksäkerhetsveckan.

– Det känns väldigt bra att Sundsvallsborna gasar på lite extra. På så vis får vi ett bättre flyt i trafiken och kommer fram till destinationerna snabbare. Vårt mål är att slopa hastighetsbegränsningarna helt och vi tror att trafikanterna behärskar fri fart på vägarna, säger trafikpolischefen Lars T Larsson.

Polisen i Västernorrland har jobbat länge att försöka få trafikanterna öka hastigheterna på vägarna och nu verkar det ge resultat.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
23 september 2011

ANNONS
  Kommentarer (8)
 Arne 4 september 2011

  Bra där av polisen! Öka farten!

Thomas 13 september 2011

  Jag ligger alltid 50km/h över skyltningen. Det är en bra hastighet.

Robin Bröstman 29 september 2011

  Måste säga att det har aldrig gått fortare och smidigare i trafiken nu då man kör Njurunda – Sundsvall på 3 min. Om man skiter i röd-ljusen dvs!

Lass Elitén 28 mars 2015

  När jag ser en skylt där det står 30, så vet jag att den skylten gäller inte mig. Den skylten är bara uppsatt för att lugna fotgängare och cyklister så att de inte unisont ska rösta mot sittande styre. I verkligheten är det så, att om jag vilar på gaspedalen genom centrum, så låter både fotgängare och cyklister bli att kliva ut framför min huv av ren självbevarelsedrift. Jag har inte tid att stanna hela tiden för folk som förflyttar sig långsamt. Min bil har sex växlar. Den är byggd, såld och avsedd att användas i Sverige. Den har inga problem med att framföras i över 200 km/h. Varför är det jag som ska anpassa mig? Jag är förmodligen en av landets skickligast bilförare. Jag är snygg, framgångsrik och, utan att skryta, bäst på allt. Jag har bara en enda liten dålig egenskap; jag saknar helt självkritik.

A&A 28 augusti 2015

  Ja! vi vill gärna att mer bilar krockar! fan vad bra ideé!

A&A 28 augusti 2015

  Ja fan vad bra idé! mer bilkrockar!Grymt bra!

Bert 28 augusti 2015

  Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kalle 13 maj 2016

  A&A 28 augusti 2015:

  Om du läst grundläggande forskning i trafiksäkerhet hade du bara hållit käft. Men inkompetent och insatt som du är så visar du istället hur korkad du är.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Kollega taggad inför julbord med jobbet – fått sömnproblem

LOKALT

”Får jag chansen ska jag bjuda Siv på dans.”

Espan återuppstår

LOKALT

Första spelningen är redan bokad.

Så lurar Anders ALLA med sitt makalösa toa-trick.

INRIKES

”Snygg-Sirpa anade ingenting kan jag lova.”

Mange Sjödin (M) på strippklubb i Gnesta – eller?

LOKALT

”Han gled runt i lokalen mest hela kvällen”

Stämmer bion – blev skelögd av 3d-filmen

NÖJE

Utbytesstudenten från Indien såg fram emot att gå på 3d-bio.


ANNONS

Mest lästa