Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 7°C    
Sundsvall 7°C mån 24 sep 2018
10.2k    0   

Fi: ”Det allra värsta brottet ska bli straffbart – målbrottet”

INRIKES

Feministiskt Initiativ går till attack mot unga killar och vill att ”det allra värst brottet ska bli straffbart”. Nämligen målbrottet.

Fi:s känsliga valfråga har mött stark kritik hos unga killar som är på vippen till att bli män. Man vill att målbrottet ska vara just ett brott och därmed straffbart.
– Det kallas ju till och med för ett brott och därför ska det vara straffbart enligt oss. Ingen vill lyssna på högljudda tonåringar som låter som en ostämd fiol när de pratar. Jag blir äcklad, berättar en triggad Brigitte Bergström (Fi).

Hur straffet ska se ut om en ung kille råkar skena iväg i en mening vet man inte i dagsläget men ”troligtvis böter och två gratis lektioner hos en talpedagog”, förklarar Brigitte Bergström (Fi).

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
2 maj 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Matade sin gris med bacon – anmäls för djurplågeri

INRIKES

Det är i nuläget oklart hur man ska gå vidare i frågan då minigrisen inte tycks ha plågats nämnvärt av sin kontroversiella kost.

Fonus expanderar – lagrar fulöl och smuggelsprit

NÖJE

Nu dör det på tok för lite folk i Sundsvallsområdet. Det har bidragit till att det just nu går väldigt knackigt för stadens begravningsbyråer. En begravningsbyrå som har tagit vara på situationen och tänkt utanför kistan är Fonus. Fonus har expanderat sin verksamhet och hyr nu ut sina oanvända kistor till fifflare som lagringsplats åt […]

Terrier gjorde utfall mot sin husse – gned sedan rumpan mot nylagd parkett

NÖJE

”Jag vill inte att fekaliepartiklar ska sätta sig i min parkett”

Trodde hon var nykär – Du kan inte ana vad det egentligen var!

LOKALT

Alla som stadgat sig och befinner sig i livets psykiska slutskede efter två år med sin partner har alltid drömt om att bli nykär igen.

Pojkar försökte lura med sig gubbe i bilen

LOKALT

Två ynglingar försökte lura med sig en 78-årig gubbe.

Kan ha fått fel soppa i tallriken

LOKALT

Soppköket i Norrmalm kan ha delat ut nyponsoppa på en gulaschdag av misstag.  – Det är något som är tokigt men vi vill inte spekulera innan det kommer svar på testerna, säger Svempa som är köksmästare på soppköket.  Det är enligt Svempa en handfull hemlösa som har hört av sig och klagat på att deras magar […]


ANNONS

Mest lästa