Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 19°C    
Sundsvall 19°C fre 25 maj 2018
9.4k    0   

Fi: ”Det allra värsta brottet ska bli straffbart – målbrottet”

INRIKES

Feministiskt Initiativ går till attack mot unga killar och vill att ”det allra värst brottet ska bli straffbart”. Nämligen målbrottet.

Fi:s känsliga valfråga har mött stark kritik hos unga killar som är på vippen till att bli män. Man vill att målbrottet ska vara just ett brott och därmed straffbart.
– Det kallas ju till och med för ett brott och därför ska det vara straffbart enligt oss. Ingen vill lyssna på högljudda tonåringar som låter som en ostämd fiol när de pratar. Jag blir äcklad, berättar en triggad Brigitte Bergström (Fi).

Hur straffet ska se ut om en ung kille råkar skena iväg i en mening vet man inte i dagsläget men ”troligtvis böter och två gratis lektioner hos en talpedagog”, förklarar Brigitte Bergström (Fi).

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
2 maj 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Kenneth åkte till Indien för att hitta sig själv – blev missnöjd

INRIKES

”När jag var i Indien insåg jag att jag egentligen är ett svin.”

Pojkar försökte lura med sig gubbe i bilen

LOKALT

Två ynglingar försökte lura med sig en 78-årig gubbe.

Polisen uppmanar alla att köra fortare

LOKALT

Allt fler kör fortare i Sundsvall och den goda trenden fortsätter. Polisen blev dock tvungen att stoppa 53 bilar som körde för sakta och utsatte sina medtrafikanter för omedelbar fara under trafiksäkerhetsveckan. – Det känns väldigt bra att Sundsvallsborna gasar på lite extra. På så vis får vi ett bättre flyt i trafiken och kommer […]

Epa-cruising i Stenstan, inga besökare förväntas

LOKALT

Epa-raggarna (även kallad ”Matforsbor”) tar ett sista krafttag innan vintern för att visa upp sina rostiga härk med gigantiska osthyvlar på bakluckan. Att dom förväntar sig dra till sig en publik som ska beskåda dessa inavel till bilar är något gemene Sundsvallsbo inte förstår sig på. Idén till hela epa-evenemanget uppstod tidigare i somras under […]

Sundsvallsgymnasium jobbar för utsatta länder

LOKALT

Gymnasium jobbar för utsatta länder SUNDSVALL Att elever och skolor i olika projekt jobbar för utsatta länder är ingen nyhet. Sättet dessa donationer kommer att ske på är däremot något vi tror är det första i sitt slag. Det handlar inte om pengar, leksaker, kläder eller liknande utan de ska donera sitt könshår.

Ökade förbud för barn och barnvagnar

LOKALT

Till sommaren kan det bli totalförbjud att ta med barn och barnvagnar runt motionsspår. Yngve Malmstjerna, ordförande i Sidsjö Motionssällskap, har länge yrkat på att begränsa antalet barnvagnar runt Sundsvalls motionsspår, något som snart kan träda i kraft. Yngve säger att de ständigt får in klagomål där motionärer röra sig till sidan av spåren eller […]


ANNONS

Mest lästa