Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 19°C    
Sundsvall 19°C fre 25 maj 2018
1.3k    0   

Terrier gjorde utfall mot sin husse – gned sedan rumpan mot nylagd parkett

NÖJE

Som singel och arbetslös skaffade Stefan Högberg en hund i tron om att det skulle göra tillvaron mindre ensam och lite mysigare. Nu ångrar han sig och funderar på att lämna tillbaka eller sälja jycken efter 4 veckor tillsammans.

– Reidar gjorde ett oprovocerat utfall mot mig igårkväll. Efter det började han att gnida rumpan mot den ljusa nylagda parketten. Där och då fick jag nog. Jag vill inte att fekaliepartiklar ska sätta sig i min parkett. Sånt är svårt att få bort, säger en omtumlad Stefan Högberg.

Nu vill Stefan sälja Reidar till högstbjudande och Sundsvallsbladet tar emot bud på FreeReidar@sundsvallsbladet.se.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
4 maj 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Djurens Paralympics 2012 hålls i Sundsvall

LOKALT

Då var det klart att Sundsvall blir arrangörer av Animal Paralympics 2012.

Kanylloppis orsakar omfattande HIV-smitta

LOKALT

Efter årets kanylloppis på Folkets Park i Matfors har fler än väntade blivit HIV-smittade och dödssjukdomen sprids nu som en löpeld i Sundsvalls knarkarnäste. Det här innebär att HIV nu är vanligare än både alkoholförgiftning och narkotikaberoende i den lilla idyllen ca 2 mil väster om Sundsvall. – Vi är inte helt säkra än men […]

Ny dödslek bland ungdomar – ”Luften är fri”

INRIKES

Dödsleken har redan skördat tre liv i Sundsvall.

Sundsvalls kommun sämst i landet på att köra bil

LOKALT

En ny rikstäckande undersökning visar att Sundsvalls kommun (Timrå inräknat) har Sveriges absolut sämsta bilförare. Det har gått så långt att våra politiker har bestämt att dra in 97% av kommuninvånarnas körkort för omprov. Sundsvallsbon vet inte hur man blinkar Bilförare från Sundsvalls lite centralare delar utmärker sig i trafiken genom att aldrig använda sina […]

Mayaindian ber om ursäkt – undergången var ett skämt.

UTRIKES

Enligt Mayaindianernas egna version av julkalendern, den så kallade ”Mayakalendern”, kommer jorden att gå under i slutet av december 2012. Det har varit känt sen gammalt. Nu kliver en modig och svingammal indian fram i media och lyser nytt ljus på undergången och ber samtidigt om ursäkt. Bara ett skämt – Snacket om att jorden skulle gå […]

Fi: ”Det allra värsta brottet ska bli straffbart – målbrottet”

INRIKES

Fi:s känsliga valfråga har mött stark kritik hos unga killar som är på vippen till att bli män.


ANNONS

Mest lästa