Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 17°C    
Sundsvall 17°C sön 22 jul 2018
1.7k    0   

Terrier gjorde utfall mot sin husse – gned sedan rumpan mot nylagd parkett

NÖJE

Som singel och arbetslös skaffade Stefan Högberg en hund i tron om att det skulle göra tillvaron mindre ensam och lite mysigare. Nu ångrar han sig och funderar på att lämna tillbaka eller sälja jycken efter 4 veckor tillsammans.

– Reidar gjorde ett oprovocerat utfall mot mig igårkväll. Efter det började han att gnida rumpan mot den ljusa nylagda parketten. Där och då fick jag nog. Jag vill inte att fekaliepartiklar ska sätta sig i min parkett. Sånt är svårt att få bort, säger en omtumlad Stefan Högberg.

Nu vill Stefan sälja Reidar till högstbjudande och Sundsvallsbladet tar emot bud på FreeReidar@sundsvallsbladet.se.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
4 maj 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Brobygget har stoppats – anmälda till ”Fuskbyggarna”

INRIKES

”Det är det värsta jag någonsin sett.”

Yngling målade fan på väggen

LOKALT

Aktionen uppskattades inte nämnvärt av länsman som tog parveln i förvar för uppläxning.

Kvinnofängelset ska börja sändas igen

NÖJE

Grattis alla ni som jobbar nattskift eller bara är nattsuddare. Nu står det klart att Kvinnofängelset äntligen ska börja sändas i svensk television igen med helt nya avsnitt. Som vi har väntat! Klassiker Nya avsnitt börjar visas fr.o.m juli i år och blir det första sedan uppehållet 1986 (2000 i Sverige) och därmed det 693:e avsnittet […]

Epa-cruising i Stenstan, inga besökare förväntas

LOKALT

Epa-raggarna (även kallad ”Matforsbor”) tar ett sista krafttag innan vintern för att visa upp sina rostiga härk med gigantiska osthyvlar på bakluckan. Att dom förväntar sig dra till sig en publik som ska beskåda dessa inavel till bilar är något gemene Sundsvallsbo inte förstår sig på. Idén till hela epa-evenemanget uppstod tidigare i somras under […]


ANNONS

Mest lästa