Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -6°C    
Sundsvall -6°C ons 23 jan 2019
2.1k    0   

Terrier gjorde utfall mot sin husse – gned sedan rumpan mot nylagd parkett

NÖJE

Som singel och arbetslös skaffade Stefan Högberg en hund i tron om att det skulle göra tillvaron mindre ensam och lite mysigare. Nu ångrar han sig och funderar på att lämna tillbaka eller sälja jycken efter 4 veckor tillsammans.

– Reidar gjorde ett oprovocerat utfall mot mig igårkväll. Efter det började han att gnida rumpan mot den ljusa nylagda parketten. Där och då fick jag nog. Jag vill inte att fekaliepartiklar ska sätta sig i min parkett. Sånt är svårt att få bort, säger en omtumlad Stefan Högberg.

Nu vill Stefan sälja Reidar till högstbjudande och Sundsvallsbladet tar emot bud på FreeReidar@sundsvallsbladet.se.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
4 maj 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Stefan Sundström blir VD för Monsanto Sverige.

INRIKES

Miljöprofilen och musikern Stefan Sundström som nu fått tjänsten som svensk VD för det kontroversiella jordbruks- och forskningsföretaget Monsanto och går nu direkt ut i kamp mot dem som kritiserar företaget Monsanto. Vi har nu haft möjlighet att göra en ingående intervju med den gamla popstjärnan som blivit miljökämpe på äldre dar så att han […]

Ulla, 53, blev bestulen på luft ur bildäcket – för andra gången

LOKALT

Ulla möttes av en otäck syn när hon skulle ta bilen till jobbet under fredagsmorgonen.

Mödomshinna tvingade badet att tömmas på vatten

SEX

Himmelska badet i Sundsvall tvingades tömmas helt på vatten under förmiddagen.

Kanylloppis orsakar omfattande HIV-smitta

LOKALT

Efter årets kanylloppis på Folkets Park i Matfors har fler än väntade blivit HIV-smittade och dödssjukdomen sprids nu som en löpeld i Sundsvalls knarkarnäste. Det här innebär att HIV nu är vanligare än både alkoholförgiftning och narkotikaberoende i den lilla idyllen ca 2 mil väster om Sundsvall. – Vi är inte helt säkra än men […]

Föräldrar planerar att hämnas för förlorad sömn

LOKALT

”Ungarna ska få smaka på deras egna meducin!”

Helena Bergström slutar visa tissarna – ett nyårslöfte

NÖJE

Nu har vi sett Helena Bergströms tissar för sista gången på film. Enligt henne själv har hon gett sig ett nyårslöfte att sluta exponera sina bihang i samtliga och kommaande roller. Helena Bergström är en folkkär skådespelare och har medverkat i många svenska klassiska filmer genom tiderna, men med ett speciellt signum – att visa […]


ANNONS

Mest lästa