Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 17°C    
Sundsvall 17°C sön 22 jul 2018
4.3k    1   

Lars väntar fortfarande på sina jultidningar – osäker om han egentligen beställde

LOKALT

Tidigt i höstas beställde Lars ett gäng jultidningar av en ung försäljare som knackade på hans dörr. Nu har det nästan gått ett år och några tidningar har ännu inte dykt upp.

– När jag tänker efter riktigt noga börjar jag bli osäker om jag beställde något av den unga herren. Men det är ändå förjävligt! Jag har sett fram emot mina korsordstidningar i ett nästan ett år och jag kommer givetvis begära ersättning för det här missödet, säger Lars.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
20 juni 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)
 Ove 21 juni 2018

    Exakt samma sak hände mig nu i höstas, men jag gick och köpte den där korsordstidningen efter ett tag. Om jultidningarna kommer får jag väl ge bort dubbletterna i present till någon släkting. Jag rekommenderar dig att göra detsamma!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Ville tatuera en sleeve – fick en slev istället

NÖJE

Mannen ville påbörja sin armtatuering, en så kallad ”sleeve”, men något gick hemskt snett under beskrivningen av motivet.

Djurens Paralympics 2012 hålls i Sundsvall

LOKALT

Då var det klart att Sundsvall blir arrangörer av Animal Paralympics 2012.

Kastrerade sin pudel – passade på att könskorrigera

SEX

”Jag tycker det är märkligt att inte fler hundägare har gjort samma sak.”

Man åtalas för ”like” på alldeles för gammal bild

INRIKES

Mannen gillade en sju år gammal bild. En alldeles för gammal bild visade det sig.

Espan återuppstår

LOKALT

Första spelningen är redan bokad.

Polisen uppmanar alla att köra fortare

LOKALT

Allt fler kör fortare i Sundsvall och den goda trenden fortsätter. Polisen blev dock tvungen att stoppa 53 bilar som körde för sakta och utsatte sina medtrafikanter för omedelbar fara under trafiksäkerhetsveckan. – Det känns väldigt bra att Sundsvallsborna gasar på lite extra. På så vis får vi ett bättre flyt i trafiken och kommer […]


ANNONS

Mest lästa