Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall 1°C    
Sundsvall 1°C lör 17 nov 2018
3.6k    0   

Erik överväger vasektomi – rädd bedövningen inte tar: ”Är välhängd…”

SEX

Erik från Sundsvall har två barn tillsammans med sin sambo. Nu vill paret förhindra fortsatt avling genom en permanent lösning – vasektomi.

Rädd att bedövningen inte ger effekt
– Själva ingreppet är jag inte orolig över, det är bedövningen jag gruvar mig inför. I och med att jag är ganska välhängd är jag rädd att lokalbedövningen inte ska ta ordentligt, berättar Erik.
Eriks sambo flikar in att det stämmer och ser likheter med en oskuren Skogaholmslimpa, ”som också är god och saftig till frukost”.

Ta 2, betala för 1
– Kostnaden för ingreppet är ett annat orosmoln vi grubblar lite över. Jag har snackat lite med en kompis som också funderar på vasektomi. Vi tänkte höra med läkarna om det går att använda samma instrument till honom direkt efter mig för att pressa priset litegrann. Lite som ”ta 2, betala för 1”-tänket, avslutar Erik.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
10 augusti 2018

ANNONS
  Kommentarer (0)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Indal och Liden blir äntligen förenade

LOKALT

Efter decennier av oklarheter ska äntligen Indal och Liden få bära samma namn. I många år har folk utomsocknes varit oklara vad som egentligen gällt angående Indal/Liden och levt i en stor förvirring och ovisshet om orternas samhörighet. Folk har länge trott att Indal och Liden varit samma ort fast med två namn. Nu har det […]

Flickvän blev utan mys efter sex – religionen hindrade pojkvännen

SEX

Samlaget tog ett abrupt slut efter pojkvännens slutsats.

10.000 dvärgar till Nordic Hallen i Sundsvall

NÖJE

Varje år håller småväxta människor runt om i norden ett särskilt konvent, ett konvert enbart för dvärgar. I år har oturen kommit till oss här i Sundsvall och Nordic Hallen dit det beräknas komma ca 10.000 dvärgar från Norge, Finland, Danmark och Sverige. Vi normala människor med en kroppslängd på 150cm eller mer, vilket är […]

Vapen, sprit, amfetamin och kokain hittad bakom Arbetsförmedlingen

LOKALT

Vapen, sprit, amfetamin och kokain hittad bakom Arbetsförmedlingen SUNDSVALL Ett stort antal vapen med tillhörande ammunition och flera tunnor sprit har hittats bakom Arbetsförmedlingen.

”Barnen i Afrika” är ett förlegat uttryck

INRIKES

Det är inte särskilt synd om barnen i Afrika längre.

Brobygget har stoppats – anmälda till ”Fuskbyggarna”

INRIKES

”Det är det värsta jag någonsin sett.”


ANNONS

Mest lästa