Skaffa PLUS idag! - Bara 599:- i månaden för svartvita bilder i artiklarna   †   Sundsvall -1°C    
Sundsvall -1°C lör 23 feb 2019
1.8k    2   

Jim, 31, har tappat suget – lämnar nu in gejmingbrickan och musen

Med över 20 år i  bagaget som dedikerad gejmer funderar nu den föräldralediga tvåbarnspappan att lämna in sin gejmingbricka och mus. Kanske för gott.

Jim är 31 vårar gammal och relativt nybliven tvåbarnspappa, därav föräldraledigheten. Han sätter sig ner vid köksbordet mittemot oss och serverar kaffe på fat tillsammans med en sockerbit och två hallongrottor. Allt sker på skakig hand och placeras prydligt i linje med den vita spetsduken som är signerad i ena hörnet, med röd tråd, av hans mor Mona.

”Man börjar bli för gammal” är det första Jim säger. Han menar att gejmingen, som har varit den stora passionen i hans liv, har fått lida enorm sedan han skaffade fru och barn. ”Det finns nästan ingen tid numera. All ledig tid går till att torka skit, skura spyor från tapeter, eller skrika på kärringen där hemma” förklarar han gråtmild. Man märker direkt på Jim att glöden i ögonen nästan har slocknat, den där glöden bara en äkta gejmer har.

Level 53 i WoW och nästan prestige i CoD
”Det som gör mest ont, ända in i märgen, är att behöva lämna min orc på level 53 i World of Warcraft. Jag har investerat oerhört många timmar i det spelet senaste deciennet. Jag hade mountat orcen med både Glowing Enhancement Fallos och Winged Dike Dragon. Det andra är att jag var så sjukt nära att nå min första prestige i Call of Duty. Det är klart det känns surt men utan min mors stöd skulle jag aldrig klara av det här.” avslutar Jim, även känd som ”xXx_Beheaded_winter_dragon_69_xXx” inom  gejmingvärlden.

Styvbjörn Jonsson
Styvbjörn Jonsson
19 november 2018

ANNONS
  Kommentarer (2)
 Erik 22 november 2018

    Känner igen det där, med knoddar (mutanter, kobolder etc) kommer ansvar som det inte finns några räddningskast mot.
    Fick själv välja bort, sälja, flera tennfigursarméer och hela hyllor med rollspel.

Johan spelman 23 december 2018

    BRA !
    En fiende mindre , du vet att jag är dig i hasorna va ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sundsvallsbladet.se
Fler häpnadsväckande nyheter

Migrän är inbillning, benämns numera som huvudvärk

INRIKES

Ny forskning visar att migrän bara är inbillning och är egentligen en helt vanlig lätt huvudvärk. Eftersom den s.k sjukdomen oftast drabbar det svagare könet, dvs kvinnor, upplevs huvudvärken mer intensiv och värre än vad den egentligen är. Det här gör att man fr.om 1 maj inte kommer kunna sjukanmäla sig och stanna hemma från […]

Ny dödslek bland ungdomar – ”Luften är fri”

INRIKES

Dödsleken har redan skördat tre liv i Sundsvall.

Fonus expanderar – lagrar fulöl och smuggelsprit

NÖJE

Nu dör det på tok för lite folk i Sundsvallsområdet. Det har bidragit till att det just nu går väldigt knackigt för stadens begravningsbyråer. En begravningsbyrå som har tagit vara på situationen och tänkt utanför kistan är Fonus. Fonus har expanderat sin verksamhet och hyr nu ut sina oanvända kistor till fifflare som lagringsplats åt […]

EU förbjuder tatueringar med tribals inför Beach 2013

INRIKES

Sommaren är räddad och det ser ut att bli den bästa sedan tidigt 90-tal. EU har nyligen infört ett förbud mot tatueringar med s.k. ”tribals” vilket gör att dessa människor/fän inte under några omständigheter får exponera sina anskrämliga huddekorationer på stranden eller vid den lokala poolen. Förbudet sträcker sig mellan maj och september 2013 när […]

Ziperallpremie införs – Få pengar för din overall

INRIKES

”Upplevs stötande med Ziperall”

Mannen bakom Nigeriabreven är död – var inte en bluff

UTRIKES

Ingen nappade på Nigerianens erbjudanden om hundratals miljoner dollar.


ANNONS

Mest lästa