lolasso

Avslöjade: Den här duon spred Spicet i Sundsvall

 SUNDSVALL  Spicet har flödat frekvent i Sundsvall senaste månaderna och ett flertal offer har tvingats uppsöka sjukhus. Polisen har äntligen hittat källan till dödsknarket som nu ska vara helt borta från gatorna.

Under förra veckan fick polisen in ett anonymt tips där en fotbollssupporter anat oråd när hen bevittnade någon form av uppgörelse mellan Giffen och Uttern.          Polisens spaningsarbete avslöjar nu hur maskotarna har distribuerat Spice på samtliga av Sundsvalls fotbollsmatcher och även på ett populärt bad i centrala Sundsvall, både till minderåriga och den äldre generationen. 

Duon beräknas få ett hårt straff med fängelsetid iförd sina maskotkläder då Spice varit ett stort problem i Sundsvall under en längre tid.

11 oktober 2014
Randy Rockhard

Kommentarer (5)

 1. kryddturken 12 oktober 2014

  Fan va dka jag nu inhandla mina kryddor :/

 2. Wilson Wojtek 3 december 2014

  Hoppas att de straffas riktigt hårt. Anser även att alla som förespråkar bruk av detta dödsknark ska slängas i finkan – jag talar till er, Spice Girls! Att uppmana unga flickor att bruka droger är hemskt. Jag vill INTE vara er älskare!

 3. Malin 29 december 2014

  maskotar? har dom gjort det i kostymerna under matcherna då? fyfan, sjukaste jag hört isåfall! varför skriver inga andra tidningar om detta?

 4. Röster Vansbrosimmetsson 29 december 2014

  @Malin. Jag vet inte om du är seriös nu, men din kommentar pekar mot att du trots allt är det. Var vänlig läs resterande artiklar på denna hemsida. Återkom gärna om du fortfarande tror på allt du läser på internet så skall jag ge dig en lektion i ”World Wide Web for Dummies”.

 5. Rockard Ståfräs 29 december 2014

  Jag misstänker starkt idrottsrörelsen i Sundsvallsregionen. Det är solklart att inblandning kan konstateras. Sambandet är tydligt!Kommentera

CAPTCHA (spam-skydd) * *

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK5 MEST LÄSTA NYHETER

ANNONS