Maila oss på kontakt@sundsvallsbladet.se för att få annonsörens kontaktuppgifter. Ange annonsnumret som ämne.

Kvinna söker Man #5695
Timmer! Att falla neråt är stocken av min kärlek. Du slipar din passionsyxa på mina livsfarliga uddar. Gör mig inte till en byrå. Jag vill bli många många tandpetare.

Man söker Kvinna #1336
Jag är cyklande vegetarian, som äter krav-odlad mat. Jag tycker inte om innanmätet på gurkan, men älskar surströmming. Jag är liten, stark 58-åring, roar mig med teater och böcker. Du är 20-25 år, bor i Gästrikland.

Man söker Kvinna #2332
Arg, enkelsinnad, tunnhårig, halvblind fd cirkuspojke med förkärlek att täcka min älskade i filmjölk och köttsaft. Söker exotisk, grovt tatuerad piercingfanatiker, helst hårig, för piskning och modekonsulting. Inga idioter.

Kvinna söker Kvinna #4245
Tre-tåig mangoskalare letar efter en knäpp lesbisk baseballspelare. Tycker du om att skrika och markera revir med urin? Låt oss göra banan-enchiladas tillsammans i mitt badkar. Du tar med salsa.

Man söker Kvinna #8721
Mmmm Pez! Fanatisk beundrare av Underkvinnor letar efter någon i satinkläder, som kämpar för våra rättigheter och den gul-blå flaggan. Tycker du om Kikki Danielsson? Stort plus. Kan du alla ord i sången ”Bra vibrationer”? Gift dig med mig!

Man söker Kvinna #9932
Mongoloid spastisk underklädesmodell med en extra lem. (gissa var?!) söker en flasknosdelfin samt extra taggig kaktusjos. Soppa är god mat.

Man söker Kvinna #1049
Jag är en fräsande katt. Ftt Fttttt. Jag är en arg björn. Grrr. Jag är en stor vattenmelonskärna som fastnat i din näsa. Vrrmmm. Jag är en liten bitsk spindel i dina trosor. Nap nap nap. Jag är inte intresserad av mimare.

Man söker Kvinna #0298
Slyngel och ängel. Har ett kroppslöst huvud i en burk. 24 år. Letar efter en odygdig gudinna att tafsa på medan Rom brinner. Du tar med marshmallows. Nej. Jag skojar bara. Gillar du att skratta? Jag gillar återkomster och erkännanden. Skicka ett foto på någon annan.

 

 

 FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK5 MEST LÄSTA NYHETER

ANNONS