tacobarnhehehe

Misslyckad tacomiddag – fredagsmyset uteblev för familjen Björk-Andersson

 STÖDE  Familjen Björk-Andersson’s tänkta fredagsmys slutade i katastrof när tacomiddagen misslyckades kapitalt. Något som aldrig tidigare hänt i svensk historia.

I förrgår vankades det fredagsmys i alla hem runtom i landet och troligtvis åts det tacos. Det gjorde även familjen Björk-Andersson från Stöde som lyckades med att misslyckas med sina tacos. Det är något som aldrig tidigare hänt i svensk historia. 

– Vi förstår inte riktigt vad som hände eller vart det gick fel. Det kan ha varit lite för mycket gurka och creme fraiche i , våra tacos smakade skit hur som helst. Vi trodde inte man kunde misslyckas med tacos men uppenbarligen kan man det, säger en nedstämd Lars Björk-Andersson.

Enligt en SIFO-undersökning äter 98% av Sveriges befolkning tacos varje fredag och ska, enligt forskare på Uppsala universitet, vara den målrätt som man inte ska kunna misslyckas med. Trots det fick Andersson-Björk inte till det den här fredagen och skrivs därför in i Guiness Rekordbok som den första familjen i världen att misslyckas med sin tacomiddag.

18 maj 2014
Bert-Inger Nilsson

Kommentarer (2)

  1. Wilson Wojtek 27 maj 2014

    Detta hade aldrig hänt om de ätit vanlig svensk husmanskost.
    Rösta på Svenska Husmanskostpartiet i riksdagsvalet 2014!

  2. Farbror Bosse 27 mars 2015

    Jag har alltid undrat vad de menar med ”barnportion” på menyerna.Kommentera

CAPTCHA (spam-skydd) * *

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK5 MEST LÄSTA NYHETER

ANNONS