fufan

Mödomshinna tvingade badet att tömmas på vatten

 SEX  Himmelska badet i Sundsvall tvingades tömmas helt på vatten under förmiddagen. En mödomshinna påträffades och flöt runt i en av bassängerna vilket skapade skräck hos gästerna.

Initialt trodde man det rörde sig om en plastkasse men efter en noggrannare undersökning av en gynekolog på plats visade det sig faktiskt vara en legitim mödomshinna.
– Det har troligtvis skett kopulation i vattnet mellan en kysk mö och någon form av motpart där mödomshinnan sedermera släppt från dom vaginala väggarna och transporterats ut i vattnet, säger gynekologen Tommy Johansson.

Många upprörda badgäster
Mödomshinnans guppande i bassängen hann uppröra många badgäster innan den togs i förvar.

usch
– Fan va äckligt! Tror jag fick lite i munnen,
Emelie, 17.

svider
– Aj! Mina ögon. Har jag blivit blind nu?, William, 19.

lolkatt
– Mjau!, Tiger, 2 år

Öppnar nog igen
Badet kommer troligtvis öppnas igen under morgondagen när man fyllt på bassängerna med vatten igen.

10 maj 2014
Styvbjörn Jonsson

Kommentarer (14)

 1. Linn 13 maj 2014

  Åh vilken dum jävla människa det måste ha varit som har skrivit denna artikel! Det kan knappast vara en utbildad jounalist och jag ställer mig frågande till hur denna tidning? ens kan publicera dettal. Lever vi i Iran eller kommer denna människa från 20 talets Sverige då man fortfarande trodde att det fanns något som kallades mödomshinna? Förhoppningsvis är de ett dumt jävla skämt av någon dum jävel.

 2. Christian 13 maj 2014

  Hahaha….Fan va bra! Härlig artikel. :)
  Men jag måste säga att kommentaren av Linn slår allting.
  Ett konstaterande är ju att vilken dum jävla människa hon måste vara som skriver en sådan kommentar… Hahahaha…ja jävlar :)
  Hon kan knappast vara en utbildad person och jag ställer mig frågande till hur hon ens kan publicera denna kommentar. Eller så kanske hon lever i Iran eller kommer från 20 – talets Sverige då man fortfarande trodde att satir inte existerade. Eller så är Linns kommentar förhoppningsvis ett dumt jävla skämt av någon dum jävel. ;)

 3. Mats 30 maj 2014

  Hur dum får man va??? detta är ju bara inte sant för fem öre…lika lite som vi har femöringen…mödomshinna?? i vattnet..man får allt ha en otrolig fantasi om man skriver en sådan här artikel…detta fenomen fungerar ju inte ens…bilden som är infälld ser man ju att det är en annan bild än taget i bassäng…JISSES :)

 4. Kristoffer 27 juni 2014

  Jag bor i 20-talets Iran, har min mödomshinna kvar och uppskattar inte vad ni insinerar.

 5. Sven 23 juli 2014

  *Inseminerar

 6. Faderfabian 29 december 2014

  Nä men fy vad vidrigt! Stackars William måste vara skärrad för livet nu.. Och det är heller ingen bra publicitet för himmelska badet i Sundsvall! Tänkte åka dit med min katt nästnästa sommar men ställer helt klart in den resan nu.

 7. Jennifer 30 december 2014

  Snacka om billigt skämt. (Hoppas det är det iaf). Mödomshinnan är inte verklig och en plastpåse i vatten är inte heller läskigt. Lägg fokus på riktiga nyheter istället.

 8. therese 30 december 2014

  Alla ni tycks ha missat att detta är ett skämt på en skämttidning..

 9. Henrik 30 december 2014

  Var kommer katten in i det hela
  ?

 10. bullshit 1 januari 2015

  Det finns inget som heter mödomshinna ens, det är bara en myt som sägs i vissa länder för att dom ska behålla sin oskuld. hhahahahah så jävla fake and gay denhär websidan är

 11. Lisa 2 januari 2015

  Hur jävla korkad o tom i huvudet på humor kan man ha…vi matas dagligen med artiklar om krig död mord våldtäkter fattigdom o annat elände… Fram för fler såna här artiklar så man får skratta lite… Har läst många skämtartiklar här o skrattar…. Ni med torr humor håll er till de tråkiga hemska artiklarna som man blir deppig av att läsa.

 12. ham börjesson 9 februari 2015

  Hur fan kan folk tro att det inte finns någon mödomshinna.
  När jag hade sex första gången så blev det så hårt att mödomshinnan fastnade på snoppen och åkte med ut så där har ni bevis på att den finns.

  20-taletes iran – svergie
  1 – 0

 13. Sven 13 maj 2016

  Äckligt!!

  Ni som säger att mödomshinnan inte fanns, ni har aldrig badat på simhall märker jag. Det här händer hela tiden. Sverige har verkligen börjat gå helt åt skogen

 14. Afterbin 30 maj 2016

  Hahahhahaa det roligaste med artikeln är dom stackare som inte fattat ???Kommentera

CAPTCHA (spam-skydd) * *

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK5 MEST LÄSTA NYHETER

ANNONS