Ulla_Lesen

Ulla, 53, blev bestulen på luft ur bildäcket – för andra gången

 MATFORS  Ulla möttes av en otäck syn när hon skulle ta bilen till jobbet under fredagsmorgonen. Någon hade stulit luft ur bildäcket – för andra natten på rad.

För andra natten på rad har Ulla, 53, fått sitt bildäck tömt på luft. Det hon initialt trodde var ett pojkstreck är nu polisanmält och hon misstänker istället att en liga ligger bakom.
– Som jag ser det måste det vara en liga. Första gången trodde jag det var ett pojkstreck och att någon tog min luft för att jävlas men nu när jag pumpade upp däcket och möttes av samma syn igen så finns det bara ett alternativ. Det måste vara organiserad brottslighet som ligger bakom. Jag förstår inte varför någon vill ta min luft. Visst, luften är fri men fan inte i bildäcket mitt, säger en upprörd Ulla.

19 juni 2016
Styvbjörn Jonsson

Kommentarer (2)

  1. Lars Vegas 19 juni 2016

    Det är uppenbart att denna artikel är fejk.
    Finns ingen chans i världen att kvinnan på bilden heter Ulla, än mindre att hon skulle vara 53 år.

  2. Kart Atlas 20 juni 2016

    Hon eju bara för å visa va en kvinna e för nått,Kommentera

CAPTCHA (spam-skydd) * *

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK5 MEST LÄSTA NYHETER

ANNONS