Vore det inte perfekt om det fans en tidning där alla börsnyheter samlades på en och samma plats och du bara kunde logga in för att ta del av dem? Nu finns det det. Börskollen är det nya börsmagasinet som har koll!

För att ta del av olika börsnyheter kan du gå in på Börskollen och läsa om alla företag och aktiebolag. Man kan säga att det är lite som Dagens Industri men enbart med börsnyheter. Börskollen är en tidning för dig som har ett minst sagt brinnande intresse för börsen och aktiehandel. Du kanske behöver gedigna köp- och säljråd eller grundliga analyser för att sätta ditt eget aktiepris. Sålla bland enskilda bolag eller se hur börsen ser ut i allmänhet.

 

Håll koll på ditt aktiesparande

Du som äger aktier i annat bolag bör hålla stor koll på hur aktiekursen går. När det till exempel gäller multiföretaget Tesla har aktiekursen stigit något oerhört, men för inte så länge sedan gick aktien ned vilket gjorde att många sålde. Företag som Tesla är inte bara ett intressant företag ur aktieperspektiv utan också för att det ligger i framkant vad gäller teknik. Om du går in på Börskollen kan du går direkt till det företag du är intresserad av och både läsa historiken och nutiden samt analyser om vad som skulle kunna ske i framtiden.

 

Ditt eget aktiebolag

Även du som har ett eget aktiebolag måste hålla dig uppdaterad. Visserligen har du säkert koll ändå men det är trots allt roligt att se den egna verksamheten på börsen och läsa om det i tidningar som denna. Vad påverkar dina egna aktier och hur ser deras utveckling ut? Bevaka börsen in i det sista med Börskollen och läs om legender, aktiefan, tänkare, analytiker och de bästa och största investeringarna någonsin.